AT YOUR SERVICE

Yes please

MAN • HORST…

 

#ikbenman en we denken met je mee: het thuiswerken maken wij een stuk leuker met ons “homewear”. Denk aan de hoodie, sweater, T-shirt wat je perfect kan combineren met een joggingbroek, sweatpant of pantalon.

Vooruitstrevende inkoop van bekende en onderscheidende merken, maken de winkel simpelweg tot de coolste winkel van de regio. Nieuwerwetse winkel met ouderwetse gezelligheid, gezegend met modefreak personeel en een gevarieerd aanbod

Geen schoen is zo leuk als met sokken van Heroes on Socks of Sock my Feet. Beetje neutraler en super pasvorm? Falke Sokken is koning van de sokken. Sokken, jeans, shirts en jassen. Kleren maken de MAN, maar maak het af met leuke accessoires. Denk aan je cap, het hoedje voor een festival, underwear / boxershort of een van die gave rugzakken. Het ontbreekt niet aan meedenken met je dagelijkse dingen: meer dan handig zijn de Wallets van Secrid, de waterflessen van Dopper of de binnen/buiten lampen van Fatboy.

We hebben denim niet alleen in veel wassingen maar ook in veel lengtematen. Skinny Jeans, Slim Fit of Regular. Je kunt het allemaal vinden bij MANINHORST. Voor het laatste nieuws kun je terecht op Instagram en Facebook. Zit je wat minder in de tijd of heb je een specifieke vraag? We bezorgen ook een Tasje op Maat en je kunt bij ons een afspraak inplannen. Onze maten gaan XS tot en met XXXL.

Inspiratie op doen of advies vragen voor welke gelegenheid dan ook. Een drankje en adviesgesprek is geen probleem Onze winkeltijden staan op de website en je kunt alvast een idee op doen in onze webshop. Koopzondagen in Horst zijn wij open van 12.00 uur to 17.00 uur. Voor de data kun je terecht op deze site of social media.

Openingstijden:

Maandag: 13 – 17.30
Dinsdag: 10 – 17.30
Woensdag: 10 – 17.30
Donderdag: 10 – 17.30
Vrijdag: 10 – 20
Zaterdag: 10 – 18
Zondag: 12 – 17
(laatste zondag van de maand)

AT YOUR SERVICE

#ik ben

#ik ben

Annemiek

#ik ben

#ik ben

Pim

#ik ben

#ik ben

Maartje

#ik ben

#ik ben

Richard